juhaniharjunharja

Kaikki blogit puheenaiheesta Sote-ja maakuntauudistus

Sote hallinnut keskustelua, mutta milloin puhutaan maakuntauudistuksesta

Eduskunnassa on ollut  käsiteltävänä kohta vuoden hallituksen lakiesitys   maakuntien perustamista ja sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisen uudistusta koskevaksi lainsäädännöksi (HE 15/2017) . Valinnanvapautta  koskevan uuden lakiesityksen hallitus antanee nyt tässä kuussa.

Verotus valtion ja kuntien välillä maakuntauudistuksessa testaamatta

Hallituksen esitys  (HE 15/2017)  maakuntien perustamista ja sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisen uudistusta koskevaksi lainsäädännöksi on odottamassa  jatkokäsittelyä eduskunnassa.

Meri-Lapin kunnat puuhaavat omaa sote -yritystä

Sosiaali- ja terveysministeriö  on nimennyt  kasvatustieteen tohtori Maija Raskin ja kaupunkineuvos Hannes Mannisen selvittämään - kiireellä -  Lapin sote-palvelujen järjestämistä kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Ettei vaan kepu aloittanut itse maakuntauudistuksen kaatamisen ?

Puoluesihteerit neuvottelivat  tänään  vaalien yhdistämisestä  mm.  maakuntavaalien ajankohdasta. Pääministeripuolue keskusta pitää tiukasti kiinni siitä, että maakuntavaalit järjestetään ensi syksynä.

Vaaleja on tulossa neljät vv. 2018-2019 :

 

Onko tyyntä myrskyn edellä eduskunnassa sote -lakipaketista ?

Eduskunnassa on ollut  käsiteltävänä hallituksen lakiesitys   maakuntien perustamista ja sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisen uudistusta koskevaksi lainsäädännöksi (HE 15/2017) .

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä