juhaniharjunharja

Bold Quest 19.1 USA-johtoista pullistelua jatketaan - vaalien aikaan!

Näin kertoo Ruotuväki:

https://ruotuvaki.fi/uutinen/-/asset_publisher/bold-questissa-kehitetaan-kansainvalista-yhteensopivuutta?fbclid=IwAR1dUu6qM8Dp0COmPeQvlPuU40sMXVNFvlPFUuRkv5y0WwrU-_MxQWSKyGo

USA-johtoista informaatiosotaa valmistellaan kaikista valtiollisista vaaleistamme piittaamatta!  Onko tämä demokratiaa ja itsenäisen maan itsenäistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa?  Mielestäni ei ole, vaan Suomi on alistettu USA-johtoisen militarismin keppihevoseksi. Tästä kantavat päävastuun nykyhallitus ja presidentti.  Suomi elää vaarallista seikkailupolitiikan aikaa - jälleen kerran.

Nyt olisi parasta, että nämä Bold Quest-hankkeen valmistelut keskeytetään välittömästi! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

"Nyt olisi parasta, että nämä Bold Quest-hankkeen valmistelut keskeytetään välittömasti!"

Onko suomettumisen aika jo nyt?

Suomettumista ei tarvitse ikävöidä, sen aika voi olla jo ihan lähitulevaisuudessa.

Julkisen Nato-yhteistyön hiipuminen pois on yksi varma suomettumisen merkki..

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Kiitos kommentistasi Pertti Väänänen. Suomettuminen USA:han päin on mitä ilmeisimmin alkanut viimeistään tämän hallituksen ja erityisesti tämän puolustusministerin aikana ja toimesta.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Mitkään uhraukset eivät ole liian suuria jos niillä voidaan estää vihollisen hyökkäykset.

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Kiitso kommentistasi Leo Mirala. Eikös kuitenkin ole niin, että konfliktitilanteessakin paras voitto on voitto ilman sotaa ja uhreja?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ei tarvita mitään voittoja. Vain ja ainoastaan sen verran estettä Venäjän rajalle että he eivät hyökkää Suomeen. Ainoa tavoitteeni on että venäläiset antaisivat meidän olla rauhassa.

Valitettavasti mitkään kauniit puheet ja ystävyyden vakuuttelut eivät vaikuta Putiniin että lopettaisi ainakin Suomen rajalla hyökkäysvalmistelut.

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja Vastaus kommenttiin #5

Kiitos vain taasen kommentistasi Leo. Tosin nyt jää hiukan epämääräiseksi tuo "... vakuuttelut eivät vaikuta Putiniin että lopettaisi ainakin Suomen rajalla hyökkäysvalmistelut." Onko siis Putin tullut Venäjän rajalta jo Suomen rajalle? Ja miten hän valmistelee hyökkäystä Suomeen ja miksi?

Eikös Bold Quest ole juurikin hanke, missä ulkomaiset sotilaat ja sotajoukot tulevat ei vain Suomen rajalle vaan myös ihan Suomen keskellekin valmistelemaan mitä valmistelevatkaan?

Toimituksen poiminnat