juhaniharjunharja

Hybridiosaamiskeskus eli Naton sotaan valmistamiskeskus

"Se valmistaa jäsenmaitaan sotaan... lähin yhteistyökumppani on Naton Virossa oleva kyberpuolustuskeskus  https://ccdcoe.org/

Voiko tätä sotahysterian lietsontaa enää paremmin salaten sanoa? 


Lähin yhteistyökumppani tuossa "osaamiskeskuksessa"  Suomellekin on siis Nato ja tämä keskus on sodan , lievästi sanoen hybroidisodan,  valmistelukeskus, mikäli asiaa vähänkään koettaa suomentaen ymmärtää.  SUPOkin on samalla kovasti sopivasti laitettu mediassamme myös "ajan hermoille" vaatimaan lakeihin sopivia "uudistuksia". Ja Yleisradiokin on jälleen herätetty asialle toistamaan Naton propagandaa hirmuisesta naapuristamme Venäjästä. Samalla liikemiespresidentti Trumpin USA (Make America Great Again) pommittaa Syyrian "hirmuista hallintoa" ja valmistelee ilmeisestikin pikainvaasiota myös Pohjois-Korean "hirmuista hallintoa" vastaan uhkaamalla maata ensin merisotavoimillaan.

Nato on Euroopassa uskollisine USA:n vasalleineen siis varppeillaan päästäkseen ajoissa mukaan maailman uudelleen jakoon? Jo entuudestaan Iso Britannia ( Great Britain)  innokaan ulkoministerinsä suulla vaatii samalla uusia Venäjä-pakotteita. Yhteinen vihollinen yhdistää samalla sopoivasti Brexit Britanniaa ikäänkuin Naton ja Yhdysvaltain kautta edelleenkin EUroopan Unioiniin, tuohon ra(u)han ja vakauden tyyssijaan. Kolmekymmentä luvun sotilassaappaiden anturat tuntuvat iskevän jälleen tosi topakasti läntisen maailman katukivetyksiin.

Nyt kun Suomen perusmilitantti hallistus  on päässyt persurepaleisena kunnallisvaalien lävitse, on aika palata taasen kyberuhkien maailmaan johtamaan maatamme läntisten armeijoiden suojiin inhaa itää vastaan, missä yhteinen vihollinen yhdistää SOS-huippuministerit rankkaan poliittiseen taistoon myös sisäistä oppositiota vastaan.

devil

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Juuso Hämäläinen

Sotahulluus on vallalla. Kyllä maailmanrauha on ihan muista kiinni kuin Venäjästä. Eihän pahainen reilun 140 miljoonan kansa edes pysty olemaan uhka EUlle, Englannille, USAlle tai Kiinalle.

Jokin suuri kusetus on meneillään. Halutaanko sota finanssijärjestelmän rojahdusta ennen? Katteettoman rahan pumppaus ja valtionvelan lisäys tulee tiensä päähän, kun ei ole kasvua ja korot alhaalla sekä työttömyys ylhäällä. Länsimaiden väestössä yhä enemmän elätettäviä alkaen eläkeläisistä työttömiin.

Ja joka yö kikitään alulle 220.000 lasta lisää. Kyllä tässä sota on yksi hyvä optio laittaa palikat kohdalleen.

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Tässäkö mallia kyberosaamisesta Ylen tavalla? http://yle.fi/uutiset/3-9561557

Ja tässä "maailmansheriffi" Trumpbushilaisesti tekemässä "Amerikka Ensin ja Suureksi" sotalaivasotaharjoituksia: http://yle.fi/uutiset/3-9560366 Tämä lienee sitä kyberosaamista, josta Setä Samuli on tullut jo aiemmin kovasti kuuluisaksi?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Neuvostoliittohan suositteli meille 1939 vaihtokauppaa, Kannakselta parhaita peltoja halusi ja tarjosi Kainuun korkeudelta soita ja korpia. Kun katsoimme että ei kauppa kannata, Stalin otti Karjalan väkisin ja sieltä pohjoisestakin paloja.

Me evakot haluamme kovasti Karjalan takaisin. Koska Putin ei ole ollut halukas edes neuvottelemaan hallussaan olevien Stalinin ryöstämien alueiden palauttamisesta, meidän oikeistosiipi (kolme henkeä) on ehdottanut yhteistyötä Naton kanssa. Kaikki muut ovat sitä vastaan koska homma ei onnistunut edelliselläkään kerralla.

Mitäs Juhani arvelet, kannattaisiko meidän ottaa yhteyttä Natoon? Yhdessä pantaisiin vanha vihollinen matalaksi? Onko Nato tosissaan hyökkäämässä Venäjälle? Mitä se sieltä hakee?

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Jospa nyt Karjala saataisiinkin takaisin niin eipä menisi kauan kun se tontitettaisiin ja myytäisi takaisin venäläisille vapaa-ajan käyttöön suomalaisella turvallisuudella.
Putin tuskin on huomannut tämän.

Juuso Hämäläinen

Kaikilla maailman valtioilla on niiden sotavoimat nimetty puolustusvoimiksi.

Koska näin on niin ehdotan, että kunkin valtion puolustusvoimat pysyvät rajojensa sisäpuolella eikä yksikään sota-alus liiku kansainvälisillä vesillä. Niillä ei sinne mitään asiaa maanpuolustuksen takia.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Hei Juhani, mitä pahaa siinä on että idän ja lännen tietokoneet taistelee keskenään? Vähemmän tulee sankarivainajia, ellei sähkökatkon seurauksena kuolleita oteta huomioon. Olet varmaan matemaatikkona perillä tietotekniikan mahdollistamista ns. kyberuhkista? Kyllä kai se on todellista?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Väität että hybridiosaamiskeskus olisi sodan valmistelua Venäjää vastaan. En usko että kukaan sellaista edes ajattelee.

Meillä evakoilla ja varsinkin lapsillamme ja lapsiemme lapsilla on täällä Suomessa ihan hyvät oltavat. Karjalan palautustoiveet eivät siitä johdu.

Ainoa mitä minä pelkään, on että Putin hyökkää Suomeen valloittaakseen sen mikä Stalinilta jäi kesken.

Jos neuvotteleluihin joudutaan, niin mielestäni koko Lapin voisi luovuttaa Putinille jos saisimme Karjalan takaisin. Lappi oli hyödyllinen Venäjälle, Norja ja Ruotsi suoraan rajan takana ja Atlantti lähellä. Eihän meille Lapista ole mitään iloa. Saamelaiset soittaa suutaan eikä lantalaisetkaan ovat tyytyväisiä.

Käyttäjän TomiVaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Venäjä on mielenkiintoinen maa ja venäläiset mukavaa porukkaa.

Kumma juttu on kun suomalainen vasemmisto suhtautuu positiivisesti Putinin hallintoon, joka on kasvattanut henkilökohtaista pääomaansa juuri sillä lisärvolla, jota Karl Marx kritisoi. Siis venäläisen työntekijän palkka on aina pienempi kuin hänen työaikanaan tekemän työn arvo, mikä on kumulatiivisesti tehnyt Putinista maailman rikkaimman miehen.

Topicissa mainittujen pakotteiden syynä on Krimin miehitys, mihin syynä on kaasukentät alueella. Putin saa siis lisää rahaa.

Niiranen Marjalena

KANNATAN LÄMPIMÄSTI JUUSO HÄMÄLÄISEN KANTAA (alla vielä kertaus)

Kaikilla maailman valtioilla on niiden sotavoimat nimetty puolustusvoimiksi.

Koska näin on niin ehdotan, että kunkin valtion puolustusvoimat pysyvät rajojensa sisäpuolella eikä yksikään sota-alus liiku kansainvälisillä vesillä. Niillä ei sinne mitään asiaa maanpuolustuksen takia.

MITEN YKSINKERTAISTA! Juuso Hämäläinen on löytänyt alun uudelle maailmanrauhalle!4

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset