juhaniharjunharja

SSS-hallitus: valehtelijoiden ja veronkiertäjien klubi

Nykyinen porvarihallitus on toimillaan paljastunut suoranaiseksi valehtelijoiden ja veronkiertäjien klubiksi, josta "kannustavina" esimerkkeinä mainittakoon ministerit Toivakka, Berner, Sipilä ja Stubb.  Yleensä eduskunta kokoontuu tällaisissa asioissa hätäistuntoon ja asettaa istuvan hallituksen ensin vaikka toimitusministeriöksi. Viimeistään tämän jälkeen pääministeri menee kiltisti presidentin luo ja pyytää hallituksensa eroa poliittisesta tehtävästään.

Odotan eduskunnalta ja pääministeriltä toimenpiteitä. Hallitus on menettänyt kansan luottamuksen! Otaksun, että eduskunnassakaan ei tunneta kovin syvää luottamusta tällaisen hallituksen tomintaan, missä valehtelu ja veronkiertoon liittyvä ministeritoiminta tuntuu olevan kovassa kurssissa. Näyttää peräti siltä, että istuvan hallituksen ministerin pätevyys mitataan sillä, kuka on paras valehtelija tai veronkiertäjä. Ja suurinta bonusta nauttii siis hän, joka on sekä paras valehtelija että paras veronkiertäjä.

Vaikka näitä asioita on käsitelty julkisesti eduskunnan kyselytunneilla ja anteeksipyyntöjä on kuultu ja nähty, ovat ne vain hyvän tavan ilmaisuja. Sinällään ne siis kuuluvat korrektin käytöksen piiriin, ja niistä voi antaa "kultaisen käytöksen papukaijamerkin", mutta ei mitään muuta.

Vakavemmin ajatellen hallituksen käsissä on keskeisesti valtion talouden hoito, joten istuvien ministerien veronkierto on erityisen suuri ongelma juuri tältä kantilta ajatellen. Kyse ei ole vain moraalisesta ongelmasta, kyse on sekä yleis-  että talouspoliittisesta ongelmasta. Voiko valtion ja suurelta osin koko kansantaloutemme keskeinen toimija olla veronkiertäjien ja valehtelijoiden (kohtelijaidenkin) käsissä? Lisäksi näyttää siltä, että valtiovalta on myös osin militaristien käsissä, mikä vaarantaa koko kansakuntamme olemassaoloa!


Ei kun reilu peli vaan ja hallitukselta välittömästi eroanomukset pöytiin!

 

devil

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Ne vaan rahamaailmassaan kestää melkein mitä vaan. Outoa on, että rappio näkyy näin selvästi, ja sitten vain todetaan, että kaikki muuttuu joskus huomenna paremmaksi. Tämän hallituksen ammattitaidon todellisuus on asiantuntijoiden arvioitava, sellaisten joiden sanaan saattaa luottaa. Tähän hallitukseen ei usko enää edes hallitus itse, mutta kunhan tekevät nyt jotain palkkansa eteen. Mitä kansaalle jää käteen, sen tietää parhaiten äänestäjä itse. Olisiko sitten se vallankumouksen aallon aika, demokratian sallimissa rajoissa.

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Kiitos Ilkka Kiviniemi kommentistasi. Niinpä... jonkin sorttinen vallankumous tässä olisi paikallaan.

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Aika outoa veronkiertoa pääministerillä. Jos varoja yrittää ottaa käyttöön, eli tehdä niistä likvidiä, on nalle välittömästi paikalla. Enkä nyt tarkoita tässä Wahlroosia.

Luulenpa, että eniten tässä pääministerin vakuutuskuorijärjestelyssä närästää se, ettei "kansa" saa tietää, jotta paljonko ja missä.

Kauheaa salailua ja kansan huijaamista siis (?)

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Kiitos kommentistasi Kari Haapakangas. Todellakin "kauheaa salailua ja kansan huijaamista", varsinkin kun ollaan maamme kansantaloudesta päättämässä... ;)

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Utsjoki 28.4.2016

Hallitukselle ja eduskunnalle

SSS-hallitus: valehtelijoiden ja veronkiertäjien klubi?

Nykyinen porvarihallitus on toimillaan paljastunut suoranaiseksi valehtelijoiden ja veronkiertäjien klubiksi, josta "kannustavina" esimerkkeinä mainittakoon ministerit Toivakka, Berner, Sipilä ja Stubb. Yleensä eduskunta kokoontuu tällaisissa asioissa hätäistuntoon ja asettaa istuvan hallituksen ensin vaikka toimitusministeriöksi. Viimeistään tämän jälkeen pääministeri menee kiltisti
presidentin luo ja pyytää hallituksensa eroa poliittisesta tehtävästään.

Odotan eduskunnalta ja pääministeriltä toimenpiteitä. Hallitus on käsittääkseni menettänyt monella tapaa kansan luottamuksen! Otaksun, että eduskunnassakaan ei tunneta kovin syvää luottamusta tällaisen hallituksen toimintaan, missä valehtelu ja veronkiertoon liittyvä ministeritoiminta tuntuu olevan kovassa kurssissa. Näyttää peräti siltä, että istuvan hallituksen ministerin pätevyys mitataan sillä, kuka on paras valehtelija tai veronkiertäjä. Ja suurinta bonusta
nauttii siis hän, joka on sekä paras valehtelija että paras veronkiertäjä.

Vaikka näitä asioita on käsitelty julkisesti eduskunnan kyselytunneilla ja anteeksipyyntöjä on kuultu ja nähty, ovat ne vain hyvän tavan ilmaisuja. Sinällään ne siis kuuluvat korrektin käytöksen piiriin, ja niistä voi antaa "kultaisen käytöksen papukaijamerkin", mutta ei mitään muuta

Vakavemmin ajatellen hallituksen käsissä on keskeisesti valtion talouden hoito,joten istuvien ministerien veronkierto on erityisen suuri ongelma juuri tältä kantilta ajatellen. Kyse ei ole vain moraalisesta ongelmasta, kyse on sekä yleis- että talouspoliittisesta ongelmasta. Voiko valtion ja suurelta osin koko kansantaloutemme keskeinen toimija olla veronkiertäjien ja valehtelijoiden (kohtelijaidenkin) käsissä? Lisäksi näyttää siltä, että valtiovalta on myös osin militaristien käsissä, mikä vaarantaa koko kansakuntamme olemassaoloa!

Ei kun reilu peli vaan ja hallitukselta välittömästi eroanomukset pöytiin!

Kaikella ystävyydellä ja vakavuudella

Juhani Harjunharja
Utsjoki

Toimituksen poiminnat