juhaniharjunharja

Pakotehupatusta USA-EU-hiekkalaatikolla

EU, USA ja Venäjä ovat noine pakotehupatuksineen nyt kuin pahankuriset ja toisilleen kateelliset lapset hiekkalaatikolla: tässä vain on käynyt niin, että EU ja USA muodostavat hiekkalaatikon kingiporukan (yhteinen vihollinen yhdistää) Venäjää vastaan. Ja Venäjä antaa sitten samalla mitalla takaisin ja esiintyy vastavaasti USA:n ja EU:n rakentaman pakotehiekkalaatikon vastakinginä.

Sitten meillä kokoomuslainen selfie-pääministeri Stubb esiintyy näyttävästi kovana ja rehvakkaana poikana EU:n ja USA:n porukassa Venäjän suuntaan, haluten näyttää naapurille kaapin paikan - isompiensa jalkovälissä tietenkin. Sankaruuden hankkiminen länsimaiden ja kuviteltujen suomalaisten silmissä edellyttää toki juuri tällaista käyttäytymistä: olla suoraselkäinen kokoomuslainen kodin, isänmaan ja uskonnon puolesta "inhaa itää vastaan". Kuin ennen vanhaan kolmekymmenluvulla kun Suur-Suomea kaavailtiin ihan Uraliin asti. Ja Natosta tämä sankarimme Stubb kohkaa luonnollisesti suu vaahdossa, kuin härillään oleva nuori ori laitumelle päästyään.

Hella upana tentään näitä EU:n, USA:n ja Venäjän poikuleita - ja tätä meidän upanaa pääministeliämmekin. Aika aikaansa kutakin sanoi pässi kun päätä leikattiin...

cool

 

 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Tapelkaa pojaat saatta tupakkia... ;)

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Stubbi sai näpeilleen ollessaan ensi kertaa ministerinä ja taisipa näpäyttäjä olla Venäjän ulkoministeri. Koulukiusaajalla on pitkä muisti. Stubbin EU-ympyröissä omaksuttu ylimielisyys meidän alkeellista demokratiaa kohtaan on silmiinpistävää. Uusmaalaiset kokoomuslaiset ovat täysiä pässejä äänestäjinä, wannabe-unelmahöttöporukkaa.

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Kiitos Jouni Halonen kommentistasi. Saatat olla hyvinkin oikeassa! Ehkä turhankin hyvin... ;)

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

"Tapelkaa pojaat saatta tupakkia... ;)"

Eikös vasemmisto olekaan enää rauhan asialla,yllytätte tappelemaan ?

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Kiitos kommentistasi Jari Pirppu. Ohops, todellakin. Nyt taisi tulla anteeksiantamaton lipsahdus. Jos vaikka hymy-selfie Stubb laittaa moisesta minut pakotelistalle. Koetanpa nyt pyytää anteeksi. Piti siis sanoman, jotta pojat polttakaa tupakkia, älkääkä tapelko... ;)

Toimituksen poiminnat