juhaniharjunharja

Herra stubbisuu touhuaa

Naurava Pajatsomme Herra Stubbisuu eli uusi pääministerimme häärii innosta hehkuvin poskin sekä tynkähallituksen puuhapetenä että erityisesti EU:n päättäjäporukan mallipääministerinä luomassa isänmaalleen erityistä tulevaisuutta suurvaltapolitiikan väliinputoajana ja seikkailupolitiikan kotimaisena vetäjänä.

Onhan se ilmeisen innostavaa saada heittää "politiikan märkiä luutuja" niin Iso-Britannian kuin Venäjänäkin suuntaan muiden mukana ja erityisesti  "isoisten" joukossa: Saksa, Ranska ja siinä sivussa USA ja Nato. Komission puheenjohtajaehdokasvalinta tölväisi Englantia varsin tuntuvasti,  ja nämä EU-pakotteet Venäjää kohtaan yhdessä mm.  sisällisotaa käyvän Ukrainan EU-koplauksen läpiviemiseksi ovat ainakin näyttävästi "suoraselkäisen" herrakansan ylimielisen päättäväisiä tekoja.

Ihan tässä tällaista tavallista kansan tootiskoa hämmästyttää, jollei peräti hirvitä, että mihinkä Herra Stubbisuu vielä ehtiikään tässä tekemisen innossaan. Josko vaikka suhteet Englantiin ja Venäjään saadaan kohtuullisen tulehtuneeksi, niin onhan siinä tynkähallituksella presidentteineen korjailemista. Eivät taida tekemiset ihan heti loppua ainakaan näillä saroilla? Mitäs tuosta, jos isänmaan kansantalous rapistuu taloussuhteiden rapistumisen myötä ja työttömyys kasvaa, kunhan vaan tehdään kokoomuslaista seikkailupolitiikkaa kansalaisten housuilla välillä tuleen istuen?

Näinkö on Herra Pääministeri?

wink

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Kun on tunkenut itsensä erinäisiin pöytiin, saadut liemitarjoilut voivat yllättää. Mutta pakkoko niitä kaikkia on niellä? Ja vielä nurkuilematta?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

J. Harjunharha on harhakäsityksessä siinä, että Englannin tai Venäjän valitsemat toimintatavat tai EU:n rektiot niitä vastaan olivat A. Stubbisuun tekemiä.

Käyttäjän juhaniharjunharja kuva
Juhani Harjunharja

Kiitos kommentistasi Juha Kuinka... ;)

Toimituksen poiminnat